Pemes blogja

Őszi termések ihlette otthon

Főszerepben a barna

2016. október 10. - Pemes

A narancs ezer árnyalatában pompázó falevelek után (itt) ebben a hónapban a termések barna színe ihlette ezt a bejegyzést. 8570af691ba3c99f8dcd41297fc111a7.jpgGyerekkorom óta imádom és gyűjtöm ilyenkor ősszel a különböző méretű tobozokat, makkot, diót, gesztenyét. Mindamellett, hogy gyönyörű lakásdekoráció készíthető belőle, egy kis kreativitással karácsonyi ajándékként is megállják a helyüket. De erről majd később, most nézzük, hogy a karakteres, tekintélyt parancsoló barna hogyan is mutat a lakberendezésben:

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek remek összhangot teremthetnek az otthonodban:barna.jpg

1. Paraván: Praktiker, 2. Cipősszekrény: Kika, 3. Csempe: Zalakerámia, 4. Lámpa: Kika, 5. Törölköző: Vivre, 6. Kiságy: Brendon, 7. Hűtőszekrény: Depostore, 8. Puff: Butlers, 9. Műszőrme takaró: Butlers, 10. Szőnyeg: Diego, 11. Fából készült láda: vidaxl.hu, 12. Fotel: Perfect design, 13. Kanapé: Bútoraim Home&Decor, 14. Mosdószekrény: Ikea

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr5311785013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása