Pemes blogja

Virágcserépből karácsonyi dekoráció

2016. november 08. - Pemes

Még november közepe sincs, de már szinte minden karácsonyi díszben pompázik. A belvárosban épülnek a forgataghoz a bódék, az üzletek polcai roskadásig vannak díszekkel, szaloncukrokkal. A rádióban még nem hallottam felcsendülni a „Last Christmas”-t, de szerintem erre már csak napokat kell várni - vagy már fel is csendült, csak én maradtam le róla... Gyerekkoromban úgy emlékszem, akkor kezdődött a karácsonyi láz, mikor Nyíregyházán a Kelet Áruház tetejére felkerült az integető Mikulás:337269_421093891296634_90418028_o_1.jpgJoggal feltételezzük, hogy így, november első felében korán van még a karácsonyhoz, de azért van benne valami ráció. Ha jobban belegondolunk, hogy ne kapkodással és idegeskedéssel teljen a december, és az ajándékok készítése is örömteli legyen, ideje elkezdeni az ünnepekre való hangolódást, tervezést, lista írást, hisz két és fél hét múlva már meggyújtjuk az adventi koszorún az első gyertyát.
Kicsiknek-nagyoknak kezdetnek remek hétvégi elfoglaltság lehet virágcserepekből különböző figurák, tárolók elkészítése, melyek vidám téli hangulatot varázsolnak otthonunkba.48b28d2a20568b6ee389ac0fa6c30cba.jpg

Néhány cserép, egy kis festék, zseníliadrót, szalag, vatta, drót, és máris ilyen mosolygós hóemberek, vagy pingvinek társaságában várhatjuk az ünnepet.

És persze ki ne örülne egy ilyen kézzel készített ajándéknak?! ;-)

forrás:
Mikulás innen
ötletek: Pinterest

További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3811943907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása