Pemes blogja

Ünnepi otthonok

Főszerepben a karácsony

2016. december 18. - Pemes

Ebben a hónapban rendhagyó módon nem egy szín köré csoportosítottam az ötleteket, hanem olyan dekorációs tárgyakat gyűjtöttem, melyek a mézeskalács illatával, fényekkel, vagy a pihe-puha takarókkal együtt igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a lakásba. ea0d961f40f79ade914fe6c08ec0158e.jpgPersze az inspirációs képek sem maradhatnak el, az egyszerűtől a (nekem) néha kicsit már túldíszítettig. 

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek igazi karácsonyi hangulatot teremthetnek az otthonodban:
karacsony.jpg
A Jyskben találhatod például a jávorszarvast vagy a világító csillagot, a H&M Home honlapján a párnát, a tányéralátétet, a függődíszt, az ágyneműt vagy akár a konyharuhát, a BabyOn webshopban betűbannert, pihe-puha takarót, a Butlersnél többféle karácsonyi szalvétát, ledes égősort, az Ikeában többféle lámpaernyőt, a Kikában dekorüveget vagy mini fenyőfát.

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr3812053487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása