Pemes blogja

Valentin nap ihlette otthonok

Főszerepben a piros

2017. február 14. - Pemes

Sosem voltam a Valentin nap híve, nem hoznak lázba a mindent elárasztó, piros, szív alakú lufik és egyéb apró mütyűrök. Miért csak egy nap szól megint arról, hogy "jujj, de nagyon szeretjük egymást"?! (Bocsi, ha valakit ezzel esetleg megbántok!) bb08a6d01ac5a0b4fecc3cbe66c79363.jpgMagával a színnel egyébként nincs semmi bajom, sőt, nálam is találtok piros kiegészítőket, szerintem fekete-fehérrel vagy szürkével kombinálva nagyon feldobja a lakást. És ha már lépten-nyomon piros szívecskékbe botlunk, ebben a bejegyzésben megmutatom, hogyan is mutat ez a szín az otthonunkban:

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek remek összhangot teremthetnek az otthonodban:piros.jpg1. Cementlap: Marrakesh cementlap, 2. Falmatrica: LaCasaDecor, 3. Tányéralátét: Zara Home, 4. Kávéfőző: Espresso Shop, 5. Radiátor: radiatorpark.hu, 6. Hűtő: Solidor, 7. Szék: bauhausbutor.hu, 8. Relax fotel: realisbutor.hu, 9. Vászonkép: kephaz.hu, 10. Dohányzóasztal: Ikea, 11. Ágyneműhuzat: Babaszafari Bababolt, 12. Csaptelep: szerelvenyuzlet.eu, 13. Szemetes: Kika, 14. Falfesték: Szivárvány festékbolt

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr10012256034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása