Pemes blogja

Rózsaszín otthonok

2017. május 22. - Pemes

Az elmúlt időszakban eléggé elhanyagoltam a blogot, ennek több oka is volt. Vagy kedvem nem volt, vagy időm nem volt, vagy ha volt is, akkor most másra koncentráltam. A lakásom felújításán ügyködöm, ez azért lássuk be, elég sok időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt felemészt, még akkor is, ha már hónapokkal, sőt évekkel ezelőtt megálmodtam, hogy mit is szeretnék. Szóval ha mostanában gép elé ültem, akkor az inkább csak azért volt, hogy beszerzési helyeket vagy akciókat vadásszak... Lassan azért sínen van a dolog, bár még nagyon sok minden majd később, szépen, fokozatosan készül el. Az, hogy például ágyam egyelőre nem lesz, nem aggaszt. Itt a jó idő, majd alszom a földön egy hálózsákban (ami gyerekkorom kempingezéseit és nem annyira gyerekkorom fesztiválon töltött felejthetetlen, sátorban alvós bulijait juttatja eszembe :-) )
Elég sokáig bizonytalan volt, hogy a festő mikor tud kezdeni, de a mai jó hír az, hogy 3-4 nap múlva! Szóval kezdem rózsaszínben látni a világot! :-D
És ha már rózsaszín, összegyűjtöttem pár inspirációs képet, ahol ez a pasztell árnyalat dominál. Kellemes, nőies, romantikus! Persze csak módjával! :-)

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek remek összhangot teremthetnek az otthonodban:rose.jpg

1. Bútorszövet: Diego, 2. Csillag alakú lámpa: Pitypang dizájn, 3. Takaró: H&M Home, 4. Kisasztal: Jysk, 5. Tapéta: Paisley, 6. Mécsestartó: Zara Home, 7. Bögre: F&F Home, 8. Kanapé: Ikea, 9. Virágtartó: Butlers, 10. Tárolódobozok: Stile Interio, 11. Robotgép: Euronics, 12. Díszpárna: Jysk, 13. Váza: H&M Home, 14. Ágyneműhuzat: welcome-home.hu 

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr4512533151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása