Pemes blogja

Görög háztetők ihlette otthon

Főszerepben a kék

2017. augusztus 22. - Pemes

Ki ne szeretne elmenni nyaralni egy görög szigetre, ahol az ég és a víz kékje szinte összeér, a fehér-kék házak és a sós levegő illata pedig valami hihetetlen nyugalmat áraszt magából?! kiralykek.jpg

Az idén sajnos nem jutottam el vízpartra, így az elmúlt nyaralások emlékeiből töltekezem még egy évig. Ha épp ti is ebben a cipőben jártok, de azért így a nyár végéhez közeledve még szeretnétek egy kis tengerparti hangulatot varázsolni otthonra, kattintsatok tovább!

Azt már itt megmutattam, hogy a korábbi nyaralások alatt gyűjtött kagylókkal hogyan tudtok dekorálni,  illetve itt, hogy hogyan is használható a haragos tenger sötét türkiz színe a lakberendezésben, ebben a bejegyzésben mutatok pár otthont, és néhány kiegészítőt, ahol a kék szín idézi vissza a felejthetetlen pihenések emlékeit: 

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek remek összhangot teremthetnek az otthonodban:kek.jpg

1. Ágyneműhuzat: Mömax, 2. Ébresztőóra: Vivre, 3. Pléd: Jysk, 4. Tároló: Babyberry, 5. Szekrény: Ikea, 6. Szalvéta: smilepaper.hu, 7. Íróasztal: Vivre, 8. Tükör: Dekoria, 9. Székpárna: Ikea, 10. Fotel: bauhausbutor.hu, 11. Váza: Butlers, 12. Bögrék: Vivre, 13. Bútorgomb: Butlers, 14. Babzsák: onbin.hu

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr6612761576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása