Pemes blogja

Őszi erdő ihlette otthon

Főszerepben a narancssárga

2016. szeptember 13. - Pemes

Habár az időjárás még igen kegyes hozzánk, mégiscsak szeptember közepe felé járunk, lassan a fák levelei is ezer színben pompáznak. e7220488baafe6fa54d18cb369ee8aee.jpgInspirációul mutatok pár otthont, ha nem csak egy évszakra csempésznétek be az ősz színeit a lakásba.

Ha Te is ilyen otthonra vágysz, íme néhány kiegészítő, melyek remek összhangot teremthetnek az otthonodban:narancs_1.jpg1. Tapétacsík: onlinedekor.hu, 2. Kaspó: Obi, 3. Gömblámpa: Baby On, 4. Gyermekasztal: Kika, 5. Ajtólap: enterieur.hu, 6. Ülőpárna: Butlers, 7. Kanapé: Ágnes Lakberendezés, 8. Díszpárna: IDdesign, 9. Szőnyeg: Praktiker, 10. Ágyneműhuzat: Jysk, 11. Konyharuha: Butlers, 12. Tárolódoboz: nyomtassingyen.hu, 13. Függöny: Diego, 14. Fotel: Ikea

forrás: Pinterest
További ötleteket találsz a https://hu.pinterest.com/pemesblogja/ oldalon!

Ha tetszett, kövess Facebookon, és mutasd meg másoknak is, hátha már egyetlen képrészlet is inspiráló lehet számukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr611689829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása