Pemes blogja

Cicakanapé

2015. november 11. - Pemes

Tavaly, mikor megcsináltattam az előszobaszekrényt, az asztalos, hogy eltüntesse a fal egyenetlenségeit, takaróléceket tett a szekrény köré. Az idei felújítás után ezek már nem kerültek vissza, de kidobni nem volt szívem. Pakolgattam egy ideig, gondoltam, csinálni kellene belőlük valamit.

Közben a cicus kedvenc fotele is máshova került, és úgy már egyáltalán nem használta, a nappaliban a kanapén henyélt naphosszat. Persze ennek az lett a vége, hogy a fekete szövetről leszedett szőrből naponta lehetett volna összerakni egy kisebb macskát.
2015-03-08_14_44_29.jpg
Úgyhogy adta magát az ötlet, Joey új fekhelyet kap a fehér deszkákból.

60 centis darabokat vágtunk a 8 centi széles csíkokból,így a szélessége adott volt, terveztük, hogy milyen mély is legyen. Négy darab alapnak, az 32 centi, abban szépen elfér a macsek. Az alja tehát megvolt! Kell még egy előlap, hogy a szivacsot eltakarja, hátfal, hogy dizájnos legyen, és a két oldalára karfa, hogy igazi kis kuckóvá váljon. Összeillesztés, csavarozás, az élek lefestése, bele szivacs bevonva sötétszürke plüssel, egy-két, a lakással színben harmonizáló öntapadós matrica, és már kész is! Nekem tetszik, Joey viszont csak annyira használja, hogy az összeszedett játékait kidobálja belőle…

fxcam_1447271920425.jpg

fxcam_1447268753162.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr198071388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása