Pemes blogja

Csináld magad karácsonyi bögrék

2015. november 22. - Pemes

Azt hiszem, 2009. decemberében kezdődött a csináld magad mániám... Akkor már évek óta hagyomány volt nálunk, hogy a barátokkal összeültünk december 23-án „Kiskarácsonyozni” és apró ajándékokkal meglepni egymást a kedvenc szórakozóhelyünkön…

Áprilisban költöztem életem első önálló albérletébe, nem volt kérdés, hogy abban az évben hol is ünnepelünk. Karácsonyfa, mézeskalács, és persze forralt bor! :-) De mit tesz ilyenkor az ember lánya, ha mindösszesen két bögréje van, és legalább egy tucat barátja?! Vesz tizenvalahány egyforma fehér bögrét, hozzá egy barátnőt a párjával együtt, és kreatívkodik!
Amíg a férfi a fát faragta, addig mi személyre szóló ajándékot gyártottunk a többieknek! Pár különböző színű hőre puffadó festék, és már kész is volt az egyedi, kézzel készült ajándék! :-) 

share.jpg

share_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr578100670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása