Pemes blogja

Mintha semmit sem csinálnék...

2016. január 06. - Pemes

Tudom, kicsit eltűntem az elmúlt két hétben, és a karácsonyi ajándékok óta úgy néz ki, mintha semmit sem csinálnék, pedig ez nem így van! Az agyam már megírt erre az évre egy kész "színdarabot", csak azt a testem még nem akarja eljátszani... 

Nem tudom, ki hogy van vele, de én négy nap alatt teljesen kiestem a hétköznapi mókuskerékből, amibe csak keservesen tudok visszakászálódni. Így, az első munkahéten még nem sikerült teljesen felvennem a ritmust, valahogy olyan jól esik most a munkából hazaérve csak bekucorodni egy pihe-puha pléd alá a laptoppal az ölembe, a macskával a lábam végébe, és semmit sem csinálni. share_camera360_photos.jpgNa jó, ez persze így nem teljesen igaz! :-) Igenis "keményen" dolgozom közben, csak ennek egyelőre semmi kézzel fogható eredménye sincs. 

Mikor két hónappal ezelőtt (atyaég, mintha az már ezer éve lett volna!) elindítottam ezt a blogot, igazából semmit sem terveztem meg előre. Egyszerűen csak úgy jött! Pontosabban így indult az egész (e-mail részlet 2015.10.19):
"...lehet blogot kellene vezetnem: "Egy cseppet sem tökéletesen kivitelezett DIY kreatívságok" címen! ...Túl sok gondolat röpköd a fejemben ezzel az egésszel kapcsolatban. :-) ...Szóval a Blogom! (igen, az enyém, ha el nem tántorodok útközben, és aminek egyelőre TE vagy az egyszemélyes olvasóközönsége! - feltéve, hogy végigolvasod, amit itt összehordok) a következő fő témakörökre épülhetne:
- Fa alkotások mesterfokon (legalábbis egy békához képest mindenképp :-)): ebbe jöhet minden, amit fából csináltunk. 
- De van átfedés a lakásdekoráció témakörrel is, mert ide is jön egy csomó minden: bortartó, polc, lámpa, plusz amiket tényleg dekorációnak csináltam és nem fából van: például az étkezős lámpám, a gitár, ajtódísz, adventi "koszorú"... te jó ég! csináltam még valamit??? 
- lehet "Atyaég! nincs egy vasam se, de ajándék kellene!" témakör: karácsonyi bonbon, ha beleegyezel, akkor amiket neked csináltam: ...ajándékkártya, gitár ismét, az album, ami még nincs kész, blablabla; na persze meg amik kicsit többe kerültek a pár száz forintos kategóriánál: a hóemberke, és a nemtudommégmivolt...
Az erkélyépítés-kertszépítés meg a fához is, meg a dekorációhoz is, meg a "nagy projektek" kategóriába... :-)
De egyáltalán hogy a francba kell blogot írni???? És milyen időközönként??? És mi van, ha senkit sem érdekel???? Vagy ez egy teljesen elvetemült ötlet????????????????"

Hihi, azt hiszem, van még min dolgoznom! :-) Rendszereznem kell a dolgokat, valahogy tudatosabban, tervezettebben kell írnom és "alkotnom". 
Szóval most egyelőre listákat írok, hogy mi az, ami 2015-ből kimaradt, mik azok, amiket az idén szeretnék megvalósítani, ötleteket gyűjtök, tanulok, tervezek, keresek, kutatok...

Remélem, elnézitek ezt most nekem, és kíváncsian várjátok, hogy mi is sül majd ki ebből az egészből! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://pemesblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr628247384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása